Esdeveniments corporatius i visites privades

El Museo Reina Sofía posa a la disposició d'empreses i institucions espais als quals celebrar esdeveniments corporatius i socials, que es poden complementar amb visites privades i exclusives a la important col·lecció d'art modern i contemporani, que abasta des de finals del segle XIX fins a l'actualitat.

Dins d'un marc arquitectònic incomparable, format pels edificis Sabatini i Nouvel, és possible organitzar congressos, reunions, còctels, sopars de gala o rodatges en espais de gran versatilitat.

Formulari de contacte 

Lloguer d'espais

El Museo disposa d'un total d'11 espais en lloguer; 3 auditoris, la terrassa Nouvel i el jardí Sabatini, els 2 claustres de l'edifici Sabatini, la sala de protocol Nouvel, la sala de protocol Sabatini, el vestíbul i la sala de patronat.

Més informació

Visites privades

El Museo Reina Sofía obre les seves portes en exclusiva per a aquells interessats a tenir una experiència única, amb la finalitat de gaudir completament en privat de les obres mestres de l'art modern i contemporani que s'hi exhibeixen a les sales.

Guernica

El programa de visites guiades privades està dirigit a particulars, empreses i entitats que vulguin oferir als seus clients o empleats una oportunitat per conèixer el Museo i les seves exposicions, de manera especial i preferent. Així mateix, es poden fer recorreguts temàtics adaptats als interessos dels assistents (arquitectura, teatre, història, moviments, etc.).

Les visites privades es poden completar amb una copa, un còctel, un dinar o un sopar en algun dels espais que el Museo lloga per a aquests fins, o ser el complement perfecte a una reunió de treball, un congrés o un esdeveniment d'empresa, que també es pot organitzar-hi.

Horaris

Les visites privades es fan quan el Museo està tancat al públic:

  • Grups de 9.00 a 10.00 h

    Entrades

  • Dimarts al llarg de tot el dia
  • Dilluns, dimecres, dijous, divendres i dissabtes a partir de les 21.00 h
  • Diumenges a partir de les 14.30 h

Contacte

Esdeveniments coporatius i visites privades

Tel. (+34) 91 774 1014 y 91 774 1181
alquiler.espacios@museoreinasofia.es
alquiler.espacios2@museoreinasofia.es