Lloguer d'espais

El Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía obre les portes al món institucional i corporatiu i ofereix uns espais especials i únics per acollir la celebració de múltiples actes i esdeveniments culturals que, al seu torn, es poden complementar amb una visita guiada i exclusiva a una de les més grans i modernes pinacoteques del món.

El Museu posa a disposició d’empreses i entitats el seu coneixement i creativitat amb l’objectiu d’aconseguir que l’acte transcendeixi i es converteixi en una experiència.

Celebrar-hi reunions, presentacions, recepcions, entre altres actes, permet donar suport al projecte cultural i social del Museu i contribueix a impulsar-ne el posicionament com a espai de referència en l’escena de l’art contemporani internacional, liderant el nou concepte de museu del segle XXI.

Auditoris

Auditori 400

Situat a la zona ampliada del museu, obra de l’arquitecte francès Jean Nouvel, aquest espai de marcada personalitat ofereix la possibilitat de dur a terme una gran varietat d’actes culturals i d’empresa, com congressos, concerts, lliuraments de premis, presentacions, conferències o projeccions de films. D’acústica immillorable, té 425 butaques, camerinos, cabines per a traducció i un equipament audiovisual complet, amb assistència tècnica inclosa. Quant a l’accés, té dues entrades: una en la part de l’escenari i una altra a partir de la meitat de les butaques, fet que hi facilita l’accés una vegada l’acte ha començat.

Capacitat: 425 persones

Auditorio 400

Plano del audiorio 400

Auditori 200

Dotat amb els mitjans audiovisuals més avançats, assistència tècnica, camerinos i cabines per a traducció, aquesta sala ubicada a l’edifici de l’arquitecte francès Jean Nouvel és el marc perfecte per a conferències, rodes de premsa, taules rodones, projeccions de films, presentacions, cursos i molts altres esdeveniments culturals o empresarials.

Capacitat: 202 persones

Auditorio 200
Plano del auditorio 200

Auditori Sabatini

Situat a l’edifici Sabatini, és l’exemple perfecte de la convivència entre l’espai històric i els nous usos, ja que conserva l’estructura original de l’edifici com a marc incomparable per a una sala moderna, amb un equipament audiovisual acabat de renovar i que inclou una cabina per a traducció i assistència tècnica durant l’acte. Adequat per a la realització de tota mena de reunions, cursos, conferències, projeccions, presentacions o rodes de premsa. Disposa, a més, d’una zona de recepció diàfana.

Capacitat: 144 persones

auditorio sabatini

Terrasses

L’exclusivitat és el senyal d’identitat d’aquest espai. Zona diàfana a l’aire lliure situada a la part superior de l’edifici Nouvel del Museu. Orientades cap al pati central de l’edifici Nouvel, que conté l’obra de Lichenstein, l’entorn de l’estació d’Atocha i el barri castís de Lavapiés ofereixen unes immillorables vistes de Madrid que constitueixen el marc perfecte per a fer un còctel, dinar o sopar de gala. Aquest espai es pot fer servir en perfecta combinació amb la Sala de Protocolo o els auditoris.

Disponible només quan el museu tanca

Capacitat: 425 persones (còctel), 200 (banquet)

Superfície: 630 m2

Terraza Nouvel


Jardí

Al cor de l’edifici Sabatini es troba aquest magnífic espai a l’aire lliure on les zones enjardinades i les fonts conviuen a la perfecció amb les escultures d’Alexander Calder i Joan Miró. Recés de pau al centre de Madrid, els grans murs de l’antic Hospital de San Carlos abracen aquest lloc i creen un ambient perfecte per a fer-hi còctels, dinars, sopars i recepcions. S’hi accedeix des del claustre, espai amb el qual es comunica a través de diverses portes, per tant, l’ús combinat dels dos o amb l’auditori Sabatini també és interessant.

Disponible només quan el museu tanca

Capacitat: 400 persones (còctel), 100 (banquet)

Superfície: 4.520 m2

Jardín

Espais diàfans

Vestíbul - Edifici Nouvel

Situat a la zona ampliada, completament envidrat i amb unes vistes privilegiades sobre el pati central i l’edifici Sabatini, té un caràcter diàfan i independent que fa que sigui el lloc complementari perfecte per als auditoris 400 i 200, on donar la benvinguda als invitats i fer una pausa cafè o un còctel.

Capacitat: 425 persones (cóctel)

Superfície: 354 m2

Vestíbulo Nouvel

Sala de protocol - Edifici Nouvel

Situada a la zona més alta de l’edifici Nouvel, al costat de lesterrasses, es tracta d’un dels espais més singulars i atractius del museu. Està dividit en dues sales polivalents, de diferent grandària, que es poden usar de manera independent i on és possible dur a terme una gran quantitat de muntatges distints per a una àmplia varietat d’aforaments i esdeveniments: des d’un dinar, un sopar de gala o un còctel, fins a una presentació, un lliurament de premis o una reunió de treball. Per la ubicació és fàcilment combinable amb un acte en un dels auditoris o a les terrasses.

Zona gran

Capacitat: 425 persones (còctel), 300 (banquet)

Superfície: 409 m2

Zona petita

Capacitat: 20 persones (banquet), 20 (reunió)

Superfície: 116 m2

Sala de protocolo Nouvel

Àrea de Desenvolupament estratègic i de negoci: 
Tel. (+34) 91 774 1000 ext. 2004 y 2120
alquiler.espacios@museoreinasofia.es